Bemutatkozás

GENERAL – INVEST BAU Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.

A 2000-es évek eleje óta aktív szereplői vagyunk az építőipar számos területének.

Az eltelt évek alatt, minden esetben megfelelően képzett munkatársakkal, szakemberekkel és alvállalkozókkal dolgoztunk és dolgozunk együtt. Az ő munkájuk segítségével lehetővé válik, hogy magas színvonalon, kiváló minőségben tudjuk teljesíteni partnereink, megrendelőink igényeit, elvárásait.

Alapelveink a pontosság, megbízhatóság, gyorsaság, szervezettség, melyre minden körülmény között törekszünk. Ezen értékrendek szem előtt tartásával elmondhatjuk, hogy mára sikerült meghatározó pozíciót elérni az építőipari szférában.

Munkavállalóink szakmai felkészültsége mind elméletben, mind a gyakorlatban, a tulajdonunkban lévő korszerű géppark, alvállalkozóinkkal fenntartott stabil kapcsolat teszi lehetővé partnereink elégedettségét.

Tevékenységeink közül kiemelkedőnek tartjuk a saját tulajdonú ingatlanok fejlesztését, értékesítését, bérbeadását a családi házaktól a több lakásos társasházakig.

Vállaljuk magánszemélyek kivitelezéssel kapcsolatos megkeresését, megrendelését is.

Közintézmények (bölcsőde, óvoda, iskola) építésében, fejlesztésében, felújításában és hasonló intézmények karbantartási feladatainak ellátásában részt vettünk és folyamatosan részt veszünk.

Számos közétkeztetési feladatok ellátásával foglalkozó konyhák felújítása is referencia munkáink közé sorolható.

A mai környezettudatos és energiatakarékos szemléletet előtérbe helyezve alacsony energiafelhasználású ingatlanok építésére, fejlesztésére törekszünk, a vevői igényeket maximálisan figyelembe véve.

Fejlődésünk dinamikájának megfelelően évről évre nagyobb volumenű projekteket viszünk végbe az építőipar területén.

Cégünk tevékenységének eredményességét vevőink elégedettsége, valamint referencia munkáink bizonyítják.

Végezetül.. 🙂

Reméljük a jövőben Önt is elégedett partnereink között tudhatjuk!